trapphus-i-stockholm

Trapphusrenovering

Ibland kan man vara i behov av en omfattande trapprenovering. Kanske har ett handräcke gått sönder, färgen börjar se lite tråkig ut eller där en eller ett flertal trappsteg blivit väldigt slitna. Oavsett vilket skick ditt trapphus är i kan våra hantverkare och målare hjälpa dig med en komplett trapphusrenovering.

Trapphus som uppfyller krav gällande säkerhet och design

En trapphusrenovering kan se olika ut men vi arbetar alltid efter samma riktlinjer och metoder när vi är ute på uppdrag. En riktlinje för våra hantverkare och målare är att alltid utgå från fastighetens historik.

När man utför en trapphusrenovering eller trapphusmålning i Stockholm formar vi trapphuset efter fastighetens förutsättningar. Vår målsättning är att bevara och återskapa den tidsepok fastigheten är uppbyggd kring samtidigt som vi följer dagens krav rörande säkerhet. Vi kallar det för att formsäkra trapphuset så att formen passar in till fastigheten samtidigt som vi möter dagens säkerhetskrav.

Hantverkare med lång erfarenhet av renovering

Våra hantverkare har lång erfarenhet av diverse renoveringar i bostäder, företagslokaler och trapphus. När vi utför en trapphusrenovering är vi noga att arbeta med fastighetens ålder och den nuvarande tidsepoken som inspiration. Det innebär att vi väljer färg, detaljer och dekor som går i linje med fastighetens övriga design för att skapa en helhet. Ibland kan det innebära ett dekormåleri för att måla detaljer likt de från 1800-talet eller använda en teknik för måleri som framhäver byggnadens ålder.

En trapphusrenovering handlar inte bara om en komplett trapphusmålning i Stockholm. Vi kan även laga och justera skador och slitage som uppstått. Vi kan laga golv, montera ny entréport, installera ny belysning eller rusta upp det befintliga trapphuset så det blir som nytt igen. Vi hjälper dig som en fulländad entreprenad där vi axlar rollen som projektledare från början till slut.

Vi renoverar trapphuset utifrån fastighetens design

Vi kommer inte påbörja något arbete förens vi undersökt trapphuset och gjort en professionell bedömning över dess skick. När du anlitar vårt byggföretag kommer någon av våra hantverkare besöka trapphuset för att undersöka dess skick, fastställa fastighetens ålder, tidsepok och design. Under besöket får vi även möjlighet att prata mer med dig och vad du vill få ut av denna trapphusrenovering. All denna information kommer vi använda som grund när vi tar fram en offert för din trapphusmålning i Stockholm.

Våra hantverkare och målare arbetar hårt för att förverkliga dina önskemål vid en renovering. Vi hjälper både privatpersoner, företag och BRF:er med en trapphusrenovering. Vi arbetar med material och färg av högsta kvalité samt använder endast moderna redskap i arbetet. Då vi ofta utför en renovering av trapphus i äldre bostäder är det särskilt viktigt att använda moderna redskap som inte skadar utseendet som hållit i ett flertal år.

Prisvärd trapphusrenovering med ROT-avdraget

Vänta inte för länge med din trapphusrenovering. Desto tidigare du tar tag i eventuellt slitage eller trasiga handräcken desto mer prisvärt blir det för dig. Då behöver våra hantverkare endast utföra en mindre renovering av trapphuset vilket är både tidseffektivt, ekonomiskt och förhindrar värre skador i framtiden.

Hur vet man egentligen när man är i behov av en trapphusrenovering? Kontakta vårt måleriföretag redan idag för mer information om hur man bäst vet när det är dags för en trapphusmålning i Stockholm.

Då en trapphusrenovering kan variera i omfattning kan även vårt pris för trapphusrenovering variera. Det är dina önskemål och behov som står priset vilket är anledningen till att vi inleder arbetet med ett besök. Då får vi en bättre översikt över arbetet som väntar och kan presentera ett rättvist pris för dig. Begär en offert redan idag för trapphusrenovering och trapphusmålning i Stockholm.

Som privatperson kan du även använda ROT-avdraget för denna tjänst. Ange det i din offertförfrågan så att vi kan ta med det i fakturan.

Renovera trapphuset med jämna mellanrum. På så sätt sparar du pengar och trapphuset håller sig fräsch under en lång tid.