person-målar-trapphus

Trapphusmålning

Trapphuset är det första man som boende, anställd eller gäst möts av när man stiger in i en fastighet. För allas trivsel krävs det att trapphuset är fräscht, städat och ser välvårdat ut. Om fastighetens trapphus börjar bli lite slitet eller är i behov av en uppfräschning ska du anlita vårt måleriföretag för komplett trapphusmålning i Stockholm.

Alla som äger en fastighet tjänar på att att investera i en ny färgsättning i trapphuset. Med snygga dekorativa detaljer som går i linje med fastighetens övriga design kommer höja värdet och ge ökad trivsel.

Undvik höga renoveringskostnader

Vårt måleriföretag blir frekvent anlitade för att utföra diverse måleriarbeten i trapphus i olika storlekar och i olika skick. Trapphuset ses i många fall som ett bortglömt utrymme som endast är till för in- och ut passage. Vi väljer att se det annorlunda och ser istället den stora potentiella trapphuset har för fastigheten som helhet.

För att ge ett bra första intryck kan våra målare hjälpa till med en omfattande trapphusrenovering eller en mer detaljerad trapphusmålning i Stockholm. När vi målar om ytorna såsom väggar, dörrar, handräcken med mera ökar motståndskraften mot slitage så att du undviker höga renoveringskostnader i framtiden.

Inledande besök för att undersöka trapphuset

Som ett komplett måleriföretag är vi behjälpliga när det är dags att måla om. Vi arbetar noggrant och lösningsorienterat för att du ska bli nöjd med det resultat vi presenterar för dig. För att ta reda på mer om trapphuset och dina önskemål kommer vi inleda arbetet med ett besök. Då kan vi tillsammans gå igenom trapphusets förutsättningar, byggår men även kika närmare på tidigare renoveringar och måleri som kan påverka vårt arbete.

Våra målare har lång erfarenhet av att utföra trapphusmålningar i Stockholm och vet exakt vilken färg och vilka verktyg som behövs för arbetet. Då ett trapphus får utstå plötsliga temperaturskillnader när man öppnar entrédörren under årets alla säsonger ställer det höga krav på vår kunskap gällande den färg vi använder. Vi arbetar med en färg som är anpassad för både inre och yttre miljöer så att vintern och sommaren inte sliter ut färgen onödigt mycket.

Spara pengar med en regelbunden trapphusmålning

Ett trapphus behöver inte bli slitet eller se tråkigt ut för att du ska investera i en trapphusmålning. Som målare vet vi att det är bättre att planera all form av renovering i god tid för att spara pengar, effektivisera arbetet och bibehålla ett bra skydd mot slitage. Då ett trapphus används dagligen rekommenderar vi att med jämna mellanrum anlita oss för en trapphusmålning i Stockholm som fräschar till färgen och utseendet.

Vårt team arbetar snabbt och effektivt utan att kompromissa med kvalitén eller dina önskemål. Vi har lång erfarenhet av dekormålning vilket innebär att vi kan måla vackra detaljer som går i linje med fastighetens övriga design. Önskar du istället ett simpelt måleri av trapphuset kan vi vara behjälpliga även där.

Inget uppdrag är för stort eller för litet för vår målerifirma. Vi arbetar efter dina önskemål så att du blir nöjd med trapphuset i din fastighet.

Bra pris med ROT-avdraget – Vi hjälper dig måla om trapphuset

Vi påbörjar inget arbete förens vi är överens om arbetets omfattning, vad som ska göras och det pris vi erbjuder dig. Det viktigaste för oss är att du känner förtroende och är trygg med den expertis vi besitter. Vi planerar vårt arbete noggrant och arbetare alltid efter dina önskemål. Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor om hur vi kan hjälpa dig vidare.

Du är även välkommen att begära en kostnadsfri offert för vår trapphusmålning i Stockholm. Denna offert kan du kika igenom i lugn och ro innan du bestämmer dig för hur du vill göra. Vi baserar vårt pris på arbetets omfattning och dina specifika önskemål gällande design och dekor.

Missa inte möjligheten att använda ROT-avdraget – då kan du få upp till 30% avdrag på den totala arbetskostnaden. Välkommen!

Förändra eller förbättra utseendet i trapphuset med vår hjälp. Våra målare utför komplett trapphusmålning för ett vackert utseende.